Hoppa till sidans innehåll

Verksamhet 2020


Det kommer att hända mycket roligt 2020!

Frilufts- och långfärdssektionen kommer att ha turer både i närområdet och lite längre bort, teknikträningar och prova-på-tillfällen. Dessutom är vi flera som tycker om att åka på roliga paddelfestivaler, t ex Läckö kajakträff, Stockenträffen, Tjäröfestivalen och Ut & Njut i Gryt.

Vår främsta kanal för att informera om vad som händer är vår facebookgrupp (Linköpings kanotklubb). Alla turer och aktiviteter kommer att läggas ut som evenemang på facebooksidan. Där hittar du alltid senaste uppdateringarna om olika aktiviteter. Det är viktigt att hålla koll där för att ta del av uppdateringar och information om turerna.

Några aktiviteter vet vi redan nu att vi kommer att genomföra:

30 april              INSTÄLLT. Valborgsmässopaddlingen blir tyvärr inställd på grund av Coronasmittläget . 

14 juni              INSTÄLLT av kommunen pga Corona. Tillsammans med Linköpings kommunekolog paddlar vi i Viggeby naturreservat och får en guidning om djur och natur i området.

1 augusti           Tur till Fjuk tillsammans med Friluftsfrämjandet Örebro (lugnt väder krävs för att turen ska gå till Fjuk)

3-4 Oktober      Traditionsenlig klubbtur för vana paddlare till Hasselö med  övernattning på vandrarhemmet och middag på restaurang Sjökanten.

I juni kommer vi att erbjuda prova-på-paddling med grundläggande paddelteknik. Så håll extra koll på facebooksidan i juni så du inte missar detta om du är intresserad av att prova på kajakpaddling. Det kommer också att bli övernattningsturer på olika nivåer. Är du intresserad av att gå en grundkurs i paddling, hör av dig för mer information.

Vi ses på vattnet!

Är du nyfiken på Långfärds- och friluftssektionen? Kontakta Magnus Larsson magnusha.larsson(at)gmail.com, tel 070-254 19 49.

Uppdaterad: 12 MAR 2020 11:44 Skribent: Katinka Ingves
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings KK - Kanot
Box 242, Oskarsgatan
58102 Linköping

Kontakt:
Tel: 0709559632, 0739279785
E-post: This is a mailto link

Se all info