Klubbkläder

Klubben har tillsammans med Nonamesport tagit fram klubbkläder. Kläderna är tänkta att användas i alla sammanhang men framförallt på träningar och tävlingar.

Beställning av klubbkläder: Status: Stängd! Vi meddelar i god tid mellan vilka datum shoppen kommer vara öppen och därför är det viktigt att beställa de kläder man vill ha när shoppen väl öppnar.

För att kunna beställa klubbkläderna behöver du skapa ett konto via denna länk: Klubbkläder LIKK. Klubbens kod är följande: 00189Lk

Storleksguide finns på denna sida: Webbshop Noname. Sök på plagget och klicka på storleksguide. OBS! Tänk på att samma storlek i damsnitt inte är lika stor som unisex.

Beställningsvillkor: Klubben måste köpa minst 5st per modell för att det ska produceras. Om ett mål inte uppnås får man återbetalning på den varan.

Övrig info: Det finns en “tävling” & “träning” design. Tävlingsdesignen är till att ha under match och tävling. Därför är det viktigt att alla som tävlar har en sådan tröja. Träningsdesignen är till för allt övrigt. Leveranstiden är ca 6 veckor.

Om det finns frågor eller funderingar, kontakta Arvid Göterdal på 0738159145 eller via mail: arvid@goterdal.se.