Klubbkläder!

  • 24 mar 2021

Klubben har tillsammans med Nonamesport tagit fram klubbkläder. Kläderna är tänkta att användas i alla sammanhang men framförallt på tävlingar och andra evenemang.

 

Beställning av klubbkläder: Just nu är webbshoppen stängd. Vi meddelar i god tid mellan vilka datum shoppen kommer vara öppen och därför är det viktigt att beställa de kläder man vill ha när shoppen väl öppnar. Klädprover för att testa storlekar kommer finnas på klubben under beställningsperioden.

För att kunna beställa de nya klubbkläderna så behöver du skapa ett konto via denna länk: Klubbkläder LIKK. Klubbens kod är följande: 00189Lk

Storleksguide finns på denna sida: Webbshop Noname. Sök på plagget och klicka på storleksguide.

Beställningsvilkor: Klubben måste köpa minst 5st per modell för att det ska produceras. Kepsar minst 25st. Om ett mål inte uppnås får man återbetalning på den varan.

Övrig info: Det finns en “tävling” & “träning” design. Tävlingsdesignen är till att ha under match och tävling. Därför är det viktigt att alla som tävlar har en sådan tröja. Träningsdesignen är till för allt övrigt. Leveranstiden är ca 5-6 veckor.

Om det finns frågor eller funderingar, kontakta Arvid Göterdal på 0738159145 eller via mail: arvid@goterdal.se.

Ansvarig: Arvid Göterdal

Ledare, Informations- & hemsideansvarig